JULKLAPPSJAKTEN - LUCKA #13

Produkterna hittar du (HÄR).

Idag har jag fått äran att presentera lucka nummer 13 i LOPPI:s stora Julklappsjakt. Hur kul? Nu har ni under 24 timmar alltså chans att vinna ett set produkter från märket L'Occitane till ett värde av 985 kronor!

För att vara med och tävla ska du endast lämna en kommentar i detta inlägg och skriva varför just DU ska vinna. Jag kommer att dra en vinnare redan imorgon. Stort lycka till! <3 Tidigare vinnare i julklappsjakten hittar du (HÄR).

PS. morgondagens lucka hittar ni hos fina Cissi Ehrling. Missa inte det!

I samarbete med L'Occitane / For translate in english use Google translate. xx
  • BEAUTY

Gillar

Kommentarer

Åsa
,
Min parfym jag har är en 49kr parfym från maxi. Skäms nästan men inte köpt någon parfym på minst 9 1/2 år (dvs innan jag träffa min man), likaså med mina andra 'produkter'
Martina,
Jag önskar vinna bara för att jag är en fantastisk kvinna som förtjänar kärlek i form av en god doft <3
www.monway.com
Camilla Wiklund
,
Jag behöver lite lyx i vardagen, är hemma och sjukskriven med inte mindre än fyra ryggfrakturer. Det blir en tung jul i år, försöker ändå hålla humöret uppe! God jul!
Malin R
,
Pssssssssstttttt…det var någon häromdagen som talade om, att jag skulle gå till Fannym -att det var hit tomten kom! Så, jag letade och letade och visst fanns han här, genom Loppis julkalender spred han härlig atmosfär! Jag lutade mig mot honom och han viskade en hemlighet: -Malin, du är en av många som har chans att få ett makalöst paket! -Åh, kära tomten, svarade jag och kunde inte sluta le, inte kan jag väl våga hoppas på att detta faktiskt ska ske? Ty, högst upp på denna småbarnsmammas önskelapp, står L’Occitane -hennes drömklapp! och att få unna sig något extra ibland, det vore så otroligt kul! Därför håller jag tummarna hårt och önskar alla en God Jul!
Annette Jönsson,
Det är viktigt att ibland få känna sig fin. Tänk att få göra det inflytt sambon min. Precis blivit mamma till två så skulle behöva extra piff till jul. Att överraska sambon med en ny fräsh tjej i huset vore så kul.
litenblirstor.webblogg.se
Irene
,
Önskar så att detta vore mitt, ett helt underbart parfymkit! Skulle hjälpa en 50 plus tant, att till julen bli elegant! För lite lyx behövs i vår vanliga vardag, då blir man så glad ett tag!
Kristina
,
En ny doft jag önskar vinna, då ska min dotter den i ett paket på julafton finna.
Cina
,
För jag har varit snäll o nu är det jul o snart kommer tomten
Tova
,
Jag är en av dem som sitter ensam under julen, När det finns en massa tävlingar att göra får mina dagar en mening att tävla istället för julförberedelser ska det bli några klappar får jag vinna dem av tävlingstomten. Vinner jag inget har jag ändå fått tiden att gå och hoppats en massa under tiden.
fannym
,
Stort TACK till alla som var med och tävlade, ni alla förtjänar priset! Loppi har nu dragit en vinnare och vinnaren är presenterad här: http://loppi.se/vinnare/ <3 KRAM