KICK OFF / TALLINN

I onsdags åkte vi på kryssning till Tallin med jobbet för en kick off. Såhär bodde alltså jag i två dagar. Mina tidigare erfarenheter av kryssningar är ingen höjdare, jag tycker det är svettigt, dräggigt och rätt dålig standard.
Selfie innan middagen är givet. 
En riktigt bra middag på Grill. Charkbricka, vitlöksmarinerade sniglar och oxfilé bland annat. Kvällen avslutades sen med show och en massa drinkar.
På morgonen var vi framme i ett soligt Tallin.
Först besökte vi vårt kontor i Tallin, där vi fick hälsa på alla våra Estniska medarbetare, det bjöds på fika och vi hade en större konferens i deras fina lokaler.
Provsatt i deras Fatboy's tills en av cheferna kasta av mig så ja jag överlevde med ett par bryna revben och en och annan axel ur led. (Ps mamma och pappa, jag vill ha en sån här i julklapp i svart).
Sen gick vi igenom gamla stan, så himla vackert. Skulle säga att det var väldigt likt Visby på Gotland. Vi käkade även en trerätters lunch i ett anriks hus.
Sen blev det lite shopping med Frida och Maggan. 
Hann med ett par turistbilder också.. 
Selfie innan middag dag 2.
Strawberry daiquiris, jag kan lova att de var äckligare än vad de såg ut att vara haha. Dessvärre blev jag sjuk sista kvällen, så för min del blev det vatten och sängdags tidigt. Hur som helst ett stort tack till alla kollegor!
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Varsssegoo
Alexandra,
Men hallå, hur snygg är inte duuu?! 
www.alexandrasahlen.se
Louize,
Vart har du köpt dina skor? 😊 
louizefilippa.devote.se
fannym
,
Skaaaa du säga! PUSS