LÄNDER OCH STÄDER JAG BESÖKT 2016

Berlin (Tyskland).
Vi var ett härligt gäng på 48 st själar från Stockholm som tog över hela jävla Berlin tillsammans med Bubbles and Brunch under 36 timmar. Ja, det var en riktigt sjuk och rolig resa - my brunch is better than yours!

Mallorca (Spanien).

Två veckors charterresa med familjen för att fira min mammas 50 års dag. Dagarna där borta bestod mest av mat, vila och kvalitétstid. Precis vad jag behövde där och då, dock skulle jag behöva det igen haha..

Norrköping (Sverige).
En mysig weekend på Kolmården med familjen! Vi hann med alltifrån ett par vändor i djurparken, Bamses värld och delfinshow till spa, spel och god mat. Sen bodde vi alla i en mysig svit på Vildmarkshotellet.

Oslo (Norge).
En lång bussresa med ett stort gäng brudar för att gå på den stökigaste födelsedagsfesten jag någonsin varit på. Vi firade Wilhelm tillsammans med Bubbles and Brunch på Nordens lyxigaste spa! En riktig wow-upplevelse.

Båstad (Sverige).
Double trouble på tennisveckan även denna gång med Bubbles and Brunch gänget, vilka dagar vi hade tillsammans där borta! Fest dygnet runt och Pepes Bodega var vårt hem under dessa dagar. 10 av 10!

Gotland (Sverige).
Stockholmsveckan i Visby har blivit en tradition, Kallis är det bästa Sverige har att erbjuda i festväg och det vill man inte missa oavsett hur gammal man är kan jag lova. Ses vi där nästa år kanske?

Ibiza (Spanien).
Den årliga sommarresan blev även detta år till mitt älskade Ibiza! Jag tröttnar aldrig på denna fantastiska ö. Första veckan var det jag och Ida och sen kom Stina och Sofia ner till andra veckan och höll oss sällskap!

New York (USA).
En väldigt spontanresa med min fina vän Olivia under Fashion week(!) som blev hur bra som helst, vi hann även med en hel del turistsaker och annat kul dessa dagar. Så glad att jag fick uppleva det!

Dubai (Förenade Arabemiraten).
No words needed - jag blev totalt förälskad och ska garanterat åka tillbaka flera gånger om! Så tacksam för att Alexandra tog emot mig med öppna armar och visade det absolut bästa av Dubai på så få dagar.

Abu Dhabi (Förenade Arabemiraten).
För omväxlingensskull toppade vi resan med Formel 1, lyxhotel och fina drinkar i ett par dagar! Det var riktigt häftigt faktiskt, även om jag inte var speciellt intresserad av själva racet. Kan man få göra om det varje år tro?

Rotterdam (Holland).
En mysig weekend och en Ibiza reunion med min bästis som var över all förväntan - vi båda älskade staden! Det var bra shopping, mat, fest och en mycket fin stad måste jag säga. Jag kommer garanterat åka tillbaka!

Ja som ni alla ser så var 2016 ett väldigt händelserikt år för min del - jag har rest till platser jag aldrig tidigare varit på och fått uppleva saker som jag bara drömde om innan. Jag hoppas att 2017 blir minst lika spännande <3


/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer