LÅSTAS VARA INTRESSERAD

Min rehab varade exakt en vecka för i måndags drog mina vänner ut mig igen (haha) bra karaktär Fanny! Hur som helst så sprang jag till Gina Tricot på lunchen och köpte en helt ny outfit, fick med mig shortsen och toppen som ni ser ovan bland annat. Jag är riktigt nöjd faktiskt!

Vi åkte och satte oss på Josefinas och delade på två flaskor bubbel. Sanningen var att vi visste att både NHL bucklan (eller pucklan som Mimmi Kapell så fint kallade den) och förmodligen några spelare skulle vara på plats. Men helt ärligt så sög det där - och på alla andra ställen med. Vi kunde inte ens låtsas att vi var intresserade, så det blev en tidig kväll för min del! Men fick iallafall skratta med mina tjejer, och det skojar man inte bort kan jag lova er. 
Hur som helst så fick jag ju den där jävla bilden tillslut. Även om både Mimmi och Rebecca satt och skämdes några meter bort HAHA. Nej fan var töntig jag är, jag vet ju knappt hur hockey går till - även om jag är helt sporttokig (fotboll kommer alltid vara favoriten). Ps tjejerna bad mig att skicka bilden till dom efteråt! Såklart. 

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer