LAUNCH PARTY

Eftersom dessa vackra donnor är ansiktet utåt för Rebecca Stellas nya kollektion så var jag på deras lanseringsfest igårkväll, festen hölls inne på Suite by Sturecompagniet. Själv hade jag på mig hennes leopard body som finns (HÄR) med ett par höga svarta jeans till, dässvärre blev det bara en jävla massa boomerangs på mig igår så tyvärr inga bilder som jag kan dela med mig av här på bloggen.
De hade gjort så himla fint i lokalen med Alla hjärtans dag tema. På alla tjejernas platser låg de sminkväskor med smink och andra bra-ha-grejer och på våra stolar hängde det varsin robe, jag fick den röda som ni hittar (HÄR).
Här ser ni några av hennes nya klänningar! Vilken är din favorit?
Till middag serverades de kantarellbiffar, såg bättre ut än vad de smakade om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas jag och vegetariskt ska bli bättre vänner i framtiden åtminstone..
Ett bättre godisbord. Underkläderna var riktigt snygga, mitt favoritset är helt klart det röda (man dör ju lite), men jag hade nog velat vara ägare till allt på bilden ovan om jag fick välja hehe!
Fina Matilda var också på plats <3
Sen började folk stå på stolarna, dansa och shotta. Då bokade jag en taxi hem och insåg att min karaktär inte är lika kass som jag trodde. Hur som helst hade jag en fantastisk kväll på Suite, stort tack till alla inblandade!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Det är inte möjligt för en blogg att vara så här!!!!!! Jag var SUPER entusiastisk att se dig och din outfit och massor av bilder med dig på den händelsen... Och gissa vad ?! Många bilder med andra människor... Jag är väldigt besviken! Du brukade vara en bra bloggare och dina artiklar var super bra... kanske du borde sluta, för du vet självklart inte hur man ska vara en bloggare längre! Jag är väldigt besviken! Jag kan inte tro hur mycket du regresserade... Det är synd! Kram ♡
fannym
,
Hej! Vet inte ens vad jag ska säga längre, så mycket hat från samma ip adress 😊)))))) snälla sluta läs min blogg om de inte passar, jag gör mitt bästa och lägger upp de jag känner för. Från Dubai var det ipincip bara bilder på mig men då säger du ingenting? Just denna kväll blev det ingen bild på min outfit, men vill du se kan du alltid kolla min instagram där jag har en boomerang uypplagd från eventet. Kram