LEVIS VINTAGE SHORTS

Du hittar de (HÄR).

Är sugen på att klicka hem ett par höga ljusa Levisshorts. Har länge velat ha dessa, försökte hitta i London men det gick sådär måste jag erkänna. Men såg att Imso nu har ett erbjudanade att man kan beställa 2 för 749 kr och det är ju hur bra som helst. Dessutom vet jag att min vapendragare Olivia också vill ha ett par. Någon som har dessa och vet hur de är i storleken? Vissa säger att de är små och att man bör gå upp 1-2 storlekar medans andra säger att de är normala. Hjälp mig!

/ I really need these jeans shorts from Levis. They are perfect! xx

Gillar

Kommentarer

Matilda Johansson,
Jag gick efter storleksguiden och den storlek som motsvarade mitt midjemått passade perfekt! Tycker inte du ska gå ner eller upp nån storlek 😊 kram!
MATILDAJOHANSSON.FORME.SE
Fia
,
Hej! Jag beställde två par , ett par i min vanliga storlek och ett par i en storlek större . Det är begagnade byxor som dom klipper av och säljer ju, så där va gräsfläckar på dom ena och lite så .. Haha! Sen va storlekarna väldigt konstiga . Kan fatta att de blir mycke olika kommentarer med shortsen om man bara beställt ett par. För de shortsen med den större storleken fick jag knappt på mej , medans de shorts som va i min vanliga storlek nästan va för stora .. alla shorts är olika modeller och tyger så bilden är bara ett exempel. Så man får chansa lite 😊
Mikaela
,
Beställ 1 storlek mindre 😊