LITE NYTT I SMINKVÄSKAN

Att köpa nytt smink kanske inte är det roligaste för plånboken, men att prova nya produkter som är bra och som man fastar för är helt fantastiskt! Blev tipsad av min kära vän Ida och jag är så jävla nöjd, därför vill jag även tipsa er:

Concealer Naked skin från Urban Decay i nyansen light warm - den här täcker verkligen hur bra som helst, lätt att applicera och håller bra under dagen. Finns att köpa på Kicks för 225 kr.

Setting loose powder från Laura Mercier, färgen translucent - vad ska man säga om denna magiska produkt egentligen? Den är faktiskt precis lika bra som alla säger. Den gör att sminket håller sig på plats hela dagen och dessutom förblir din hy matt utan att du behöver fylla på med nytt. Du kan även "baka" med detta puder, blev rekommenderad att testa de av tjejen inne på Kicks som hjälpte mig, vet man inte vad det innebär kan man alltid kolla på filmer på Youtube. Jag är inget proffs och har aldrig testat det tidigare men jag vill absolut prova! Kostar 370 kr har jag för mig.

All nighter, setting spray från Urban Decay - en svårslagen favorit som jag inte kan vara utan! Har säkert skrivit om denna hundra gånger i min blogg tidigare, men får inte nog. Sminket sitter som berget med denna! Kostar 135 kr för den lilla flaskan och 235 kr för den större flaksan, även den finns att köpa på utvalda Kicks butiker eller online.

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer