LONDON DAY ONE

Började dagen med en gudomlig brunch på Muriel's i närheten av Chelsea där hur vi bodde. Alltså omg säger jag bara! Som en dröm i munnen och miljön var så himla mysigt. Detta är absolut ett måste om ni ska till London.

Efter att vi ätit oss proppmätta tog vi en promenad längst alla pepparkakshus och bara njöt av den fina staden (dessutom hade vi riktigt tur med vädret och det har man inte alla gånger i London vill jag lova).

Sen tog vi en sväng inne på Harrods, jag agera mest personal shopper åt Marr. Givetvis passa jag även på att klämma och känna lite på min drömväska från Givenchy. Alltså en vacker dag mina damer och herrar, då är den fan min!

Blev även ett stopp på Portobello Road Market där vi tryckte i oss både en drömvåffla och därefter en charkbricka. Det gick ingen nöd på oss vill jag lova!

Fick även träffa Gabriellas härliga vänner från skolan över en kaffe på Sketch ett asballt café/bar. Ni skulle bara se deras toaletter.. Som att vara i rymden! Helt klart värt ett besök.

Avslutade dagen med middag på en jättemysig restaurang som hette Beach Blanket Babylon, festade till med en lagom fet burgare. Min mage mådde som en Gud.

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist
,
Väskan och maten <3 jag dör va fint!
sanna
,
Vilken storlek har du på byxorna??
Anna
,
Vart har du köpt topen och vilken storlek i byxorna? Fin blogg! 😊