LONDON DAY ONE

Tidig morgon på Arlanda, framme på hotellet runt klockan 10-11 i ett regnigt London. Läget på hotellet kunde inte blivit så mycket bättre, vi bodde på bakgatan av Oxford street på högsta våningen (mindre kul att gå på och ner i trapporna med ömma fötter, förstörd rygg och tunga väskor). Inte världens fräschaste hotell men helt klart godkänt och kan absolut tänka mig att bo där igen. Första stoppet var ganska självklart: Victoria's secret. 

En sväng förbi Ladurée för en snabb fikapaus emellan all shopping, blev "lite" macarons, haha tryckte 6 st var. Så jävla gott!

Blev en hel del affärer och olika gator som ni säkert förstår. Älskar London, så fint överallt. 

Sen var det dags för middag, hamnade på Jamie Olivers diner i närheten av Piccadilly circus. Vi beställde in varsin drink, pulled pork med sötpotatis pommes (rekommenderas starkt mycket godare än vanliga pommes) och sen dela vi på en citronmarängpaj till efterrätt. Därefter: matkoma.

Sen var vi redo för musikal! 

Vi såg på Thriller. Premiär för mig och jag tyckte den var bra! Tips från coachen: gå inte på musikal resedagen, både jag och Frida somnade till ett flertal gånger. Ögonen ville liksom inte samarbeta. Lite synd men men det var värt pengarna iallafall, nu kan jag checka av det på min to-do-list.

Påväg hem gick vi förbi baren min barndomsvän Jimmy jobbar i. Så kul att träffa han igen efter så lång tid. Blev en snabb drink innan vi deckade på hotellrummet.

Gillar

Kommentarer

Diman Dilir,
åå avis! hoppas du har det underbart! 😃
nouw.com/dimand