LONDON DAY TWO

Livet som turist, tur att va den enda av oss som fick IG i orientering.

Tillslut kom vi äntligen fram till The Landmark hotell där vi åt världens godaste frukostbuffé. Jag lever fortfarande på detta! Åker ni till London så gör er själva en tjänst och besök detta hotell för en frukost, ni kommer inte ångra er. Däremot kostar de lite mer än vanligt men det är värt varenda krona, du får det du betalar för.

Standar bilden på toaletten innan vi var redo för shopping!

Efter en timmes tågresa var vi framme på Bicester Village, en stor outlet som hade iprincip alla märken till bra priser (jämfört med i vanlig butik haha).

Frida gick all in inne på Ralph Lauren som ni ser, men jag var också rätt nöjd med min tröja jag fick med mig därifrån, den får ni se i ett annat inlägg. 

På promenaden hem från tågstationen lyckades jag fånga det enda kulturella jag såg under tre dagar i London. Bra Fanny!

Detta är vad vi hade lyckats med på två dagar, ändå bra jobbat trots att vi shoppade mest under dag 3 haha.

1 mars firade vi att jag hade fått ny tjänst med en drömmiddag på Burger and lobster. Blev hummer, champagne och vitchokladmoussecheescake. Det var premiär för min del och måste erkänna att jag ångrar att jag inte ätit hummer tidigare, fyfan va gott! Önskade att detta fanns hos oss i Stockholm också. 

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
hej Fanny! jag åker till London nästa vecka och skulle gärna behöva några snabba svar. Bicester village, vad ligger priserna där på Ralph lauren & Tommy hilfiger? Och vad ligger priserna på Ralph lauren typ runt Oxford street? Tänker om det är värt att åka dit! vilken butik tycker du är ett måste? (Med helst bra priser) kram!!
Linn,
Ser ut som du haft det riktigt bra där,vill också ditt!
sarahlinnsliv.blogg.se/