LONDON WEEKEND

Bättre sent än aldrig, äntligen var det dags att dela med mig av min helg i London! Då det var full rulle konstant och bilderna är från säkert 5 olika kameror/mobiler så tog det ett tag att samla ihop det. Dessutom hade det varit betydligt roligare om jag hade kunnat berättat allt "in the moment" men under en sån snabbvisit med så tidspressat schema hinner man inte riktigt med det. Eller jag väljer att inte prioritera det, sånt finns ju alltid kvar. Och till er haters (innan ni börjar kommentera) JA DET ÄR MYCKET MATBILDER - jag älskar mat, deal with it. Here you go:
Emma och jag flög från Arlanda på eftermiddagen, resan gick snabbt och smidigt. Vi snackade hål i huvudet på varandra, testade alla snapchatfilter och skrattade tills vi var hatade av iprincip alla passagerare på flygplanet.
Sen var vi äntligen framme i Gabriellas fina lilla lägenhet i Pimlico som hon delar med ett gäng tjejer. Hon välkomnade oss med en varm kram, chark och bubbel. Hur fin är inte hon? Världens bästa!
Första kvällen hade vi bokat bord på The Ivy Chelsea Garden. Vi skålade med VÄRLDENS i särklass godaste Espresso martini med salted caramel smak (ja ni ser ju på bilden hur glupsk jag var) hehe. Sen var jag lite tråkig som tog deras hamburgare, men whatever det var gott och jag njöt av både miljön och mitt sällskap.

Därefter drog vi vidare till en bar för lite drinkar. Dock slutade det inte där trots att vi hade bestämt oss för en lugn kväll - vi hamnade på ett svensk bar tillslut där vi skriksjöng och fuldansade till både ABBA och Zara Larsson, vid tolvslaget spelades det födelsedagslåtar i högtalarna för lilla mig! 
På lördagen vaknade jag upp ett år äldre och klokare haha, jag FaceTimeade med familjen hemma i Sverige och sen var det dags för födelsedagsbrunch - som jag hade längtat! Gabriella hade bokat bord på The Cambridge Street Kitchen som låg i närheten av lägenheten. Jag lyxade till det med både avokadotoast och pannkakor dagen till ära! Ett riktigt härligt ställe med god mat (dock väldigt mycket människor). 
Därefter tog vi en promenad i det vackra (men väldigt gråa) London, man kan ju inte ha tur med allt haha! 
Sen tog den här glada tjejen mig på en en drink uppe på Harvey Nicholes champagnebar. Dit måste ni alla gå om ni besöker London. Så goda drinkar, skön stämning och för att inte tala om deras hummus med pitabröd - wow!
Sen var det bara raka vägen hem för att byta om snabbt och sätta sig i en taxi som tog oss till Sumosan Twiga! En nyöppnad japanskrestaurang som vi alla blev hopplöst förälskade i. Jag hade kunnat åka tillbaka dit bara för att få äta där igen! Dom spelade "Happy birthday", kom ut med fina efterrätter och isfacklor. Världens bästa personal! Deras mat var också to die for. Vi avslutade kvällen på Maddox efter många om och men. Men oj vad kul vi hade! En födelsedag i världsklass.
Jag ÄLSKAR hur engagerade mina vänner är i mina outfit bilder! Fet eloge till Emma som kastar upp benet mot trädet för att få till det där lilla extra..
Däremot blir ju resultatet inte alltid lika bra, men vad gör det när man är sådär glad? Och trött haha.
På söndagen tog vi tunnelbanan in till Oxford street för lite shopping. Bakis, lite sömn och allergi mot mycket människor, det går inte ihop alla gånger - men vi lyckades ta igenom detta också! Dessutom blev det en del shopping för oss alla trots förutsättningarna. Hur bra? 
Kanske det bästa av allt - denna fantastiska pizza på Princi! Den fick bli någon sorts räddare i nöden, efter denna var jag fit for fight igen och redo att lämna London för mitt älskade Stockholm (dock alldeles för tidigt). 
Och sen vill jag avsluta med en shout out till dessa två damer - ni är fantastiska. Tack för att ni gjorde den här resan till den bästa, jag är så glad att jag har er! <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer