MAT, FEST OCH BEBISMYS

Såhär såg min fredag ut! Jag hängde med Malin och Maja efter jobbet, vi beställde hem mat via Onlinepizza (gudsgåva när det regnar och man är lat haha), snackade skit och bara myste i soffan hela kvällen framför Idol.
Och i lördags hade vi inflyttningsfest på Mister French som blev hur lyckat som helst! Det började med ett exklusivt förmingel tillsammans med Make Up Store (och en jävla massa tjejer) där det bjöds på plockmat, bubbel och glittriga sminkningar. Som ni ser körde jag all in med glitter på hela bröstet haha! Vid 23:00 var det konstant konfettiregn och grym fest fram till 01:00 då vi stängde, sen tog vi en limmo vidare till Wall för deras sista kväll utomhus.

I söndags låg jag raklång i sängen och bad till högre makter större delen av dagen. Ett snabbt besök av mina favoriter Frida och Hugo på förmiddagen och på kvällen blev det sushimiddag och den nya serien Hassel. Så mysigt!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Fanny, I love your blog and everything you write/post on it! ♥ You are simply Amazing and natural! You don't use a lot of make-up and a lot of other stuff, I like that you're a natural girl and so so so beautiful, jeez!!! ♥♥♥ Keep going and stay like this! You're GREAT! XOXO
fannym
,
Thank you sweetie, this comment made me so happy!!! Have a nice day, xx