MED VILJA KOMMER MAN LÅNGT

Bild från min LinkedIn.

Jag har fått mycket frågor angående mitt jobb senaste tiden så tänkte skriva ihop ett inlägg om detta. Som ni ser har jag jobbat konstant sen sommaren 2010 till en början var det parallellt med gymnasiet och så fort jag tog studenten övergick jag till heltidsjobb eftersom jag flyttade hemifrån kort därefter. Jag tror på jobberfarenheter, man behöver inte ha pluggat vidare under en längre tid för att lyckas här i livet. Med vilja kommer man långt. Till en början kanske man inte ska vara så kräsen, utan ta det man får, det kan öppna en dörr till något annat bättre. Tro mig det kommer inte alltid vara en dans på rosor och de finns de dagar då det suger att gå till jobbet. Men det viktigaste är att du aldrig ger upp!

I november 2013 började jag jobba på Folkia (ett lånebolag) och idag 1 år och 4 månader senare så har jag haft 3 olika tjänster och klättrat inom företaget. Jag började på kundtjänst, därefter inkassohandläggare och idag jobbar jag på marknadsavdelningen med allt som innebär marknadsföring genom olika kanaler. Jag har mycket att tacka mina egna sociala medier för, jag satt på erfarenheter ingen annan hade på företaget då jag både bloggar och instagrammar aktivt. Jag fick chansen och tog den.

/ For translate in english use Google translate. xx

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Naomi
,
Hej Fanny! Gillar verkligen din blogg, o såna här inlägg är sjukt intressanta! Kan inte du berätta hur du fick det första jobbet på folkia t.ex, hur du kunde klättra vidare till "bättre tjänster" och hur dina sociala medier påverkat och vad du menar exakt med det? Sen undrar jag om du också kunde berätta om hur du tjänar pengar på bloggen, om det är genom annonser eller sponsring osv. Till sist så undrar jag även om du har tips för hur man vill göra om man vill flytta hemifrån men inte har råd att köpa en lägenhet, eller ens föräldrar kan stå på kontraktet. Jag är 17 år gammal och har ett jobb som barnvakt genom ett bemanningsföretag och är inte alls intresserad av att plugga vidare efter gymnasiet, utan skulle gärna göra något kreativt, eller jobba med media men känner även ett stort behov av att flytta hemifrån nu! Tar emot alla tips, sorry för så många frågpr! Puss