MENTALT BREAKDOWN

Hej på er! <3 Min dag började inte bra, försov mig och fick stressa ihjäl mig för att hinna i tid till jobbet. Sen missade jag tunnelbanan precis framför ögonen på mig och inte nog med det så har jag en träningsvärk från helvetet! Ni vet när det är så pass illa så att det känns som att benen och rumpan inte tillhör sin egen kropp? Det är liksom stenhårda klumpar till muskler som bara gör ont..

Sen var jag också så trött så jag bara ville slänga mig ner på marken och gråta som ett litet barn inne i mataffären som inte får köpa godis, exakt så. Därför var jag mogen och ställde in kvällens planer trots att det var nyårsfest med Glossybox som jag verkligen såg fram emot! Jag kände att jag inte mådde bra och behövde komma hem och vila efter jobbet.

Aja nog med allt gnäll och negativ energi för idag! Jag köpte iallfall med mig världens godaste sushi hem (thank god för att Esuki har öppnar precis utanför mig, jag är deras nya stammiskund), fick även med mig en efterlängtad godispåse. Sen bosatte jag mig i soffan med mjukiskläder och framför något tråkigt tv program i bakgrunden, min torsdag kunde inte slutat bättre! Nu ska jag krypa ner under täcket. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer