MI CASA / INTERIOR DETAILS

Mitt mysiga vardagsrum.
Från mitt kök.

Alltså äntligen! Att komma hem till en nystädad och fin lägenhet tar alla priser i världen. Har haft hantverkare och kaos hos mig i en vecka nu, men nu är det över. Har köpt lite nytt och fått lite höst-mysigt. Så himla nöjd! Vad tycker ni? 

/ Just love my cozy apartment. xx 
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Vilsen själ
,
Hej Fanny!   Inte så säker på ifall du läser dina kommentarer men känner verkligen för att få tömma på mitt hjärta hos dig i din blogg.  Jag är 20år och bor i Stockholm. En tjej som har mörkt hår, solbrun hudfärg, inte så särskilt lång och skulle kalla mig själv lite mullig.  En tjej som brukar få mycket komplimanger på den enda sociala median som jag har, det är instagram. Där jag oftast uppdaterar bilder allt från ex: mina chanel och prada väskor, bilder från massa vackra och exotiska resor och sådant som vilken annan tjej hade velat ha och göra.    Men sanningen är att min liv är inte så glamoröst som dem flesta tror, jag är 20år och har inte en enda vän!. Jag försörjer mina tre andra familje medlemmar varenda jävla månad då jag tjänar 18.000 efter skatt och INGET blir över till mig själv. Jag gråter varje dag, dem på min arbetsplats fryser ut mig för att jag oftast inte är där då jag mår dåligt hemma och vill ta livet av mig.  Jag känner att för varje dag som går blir jag svagare och vet inte vad jag ska ta mig till, vet inte vem jag ska vända mig till. Finns inte en enda person som lyssnar på mig och förstår hur allvarligt detta egentligen är. JAG VILL TA SJÄLVMORD, jag orkar inte leva längre. Vad ska jag ta mig till kan du snälla hjälpa mig?    Med vänliga hälsningar en själ som behöver få råd.   
Isabelle,
Till Vilsen själ:  Ingen ska behöva må så dåligt att man har såna tankar. Det finns alltid en väg till att må bättre, även om det inte alltid känns som det. Du får väldigt gärna maila mig på westmanisabelle@gmail.com om du behöver någon att prata med. Jag lyssnar gärna.     
riw.blogg.se
fannym
,
Fannymm@live.se om du vill prata <3 STYRKEKRAMAR
Felicia
,
Skit snyggt vart kommer alltid ifrån? Måstel ha ljusstaken och salt och peppar skålarna!!