MIN JUL

Uppesittarkväll med obligatorisk närvaro. Vi spelade Bingo, åt hemmagjord pizza, lite snacks och drack bubbel. Så himla mysigt! Dessvärre blev jag inte miljonär det här året heller (vi vann inte ens en ynka nyårslott eller 50 kr) men men, man ska väl inte vara bitter för det haha. Det kommer fler chanser!
Hugo ställde även fram en tallrik med kakor och mjölk till Tomten ifall han skulle komma under natten och vara lite hungrig. Lilla sötnosen. Nu under jul längtar man ju extra mycket tills man får egna barn.
Sen var det dags att fira julafton. Detta år och öven sista gången hemma hos min bror, Frida och Hugo i Solna, om någon vecka lämnar dom mig här för att flytta in i deras nyköpta hus.
Vi började med lite glögg och pepparkakor innan det var dags för lunch..
Julmat är inte min favorit om man får välja, men jag måste erkänna att jag faktiskt tycker om det mer och mer för varje år som går konstigt nog (för några år sen var det ju endast potatis, köttbullar och skinka som gick ner).
Strax efter Kalle Anka plingade det på dörren och tomten var äntligen på plats. Förvånansvärt nog så blev Hugo inte det minsta rädd. En annan sprang ju för livet när tomten kom - min modiga lilla kille!
Nya fotbollsskor till vår framtida stjärna!
2 timmar senare och Hugo höll fortfarande på att öppna alla hans julklappar, julen är faktiskt barnens högtid. och eftersom Hugo var enda barnet så var det hans dag igår <3
Bästa Frida hade bakat massa gott i vanlig ordning!
Ett glatt gäng - Uffe, Anna och mamma.
Mina favoritkillar - Hugo och pappa.

Jag hoppas att ni alla hade en lika mysig julafton som jag och min familj hade! God jul mina vänner <3

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Ingrid
,
Mycket trevlig! Du har en vacker familj! Du är väldigt vacker! Du ser så mycket som din mamma, det skulle vara trevligt att se ett foto med dig två! 😊 Glad helg! Kram
fannym
,
Hej Ingrid! Tack snälla 😊 Ja jag brukar få höra att vi är lika ibland, jag ska abslut försöka få henne att ställa upp på en bild (hon är dock rätt svårflörtad när det kommer till sånt) haha sådan mor, sådan dotter. Kram!