MINA PLANER I SOMMAR

SUMMERBURST / 10-11 JUNI
Detta är en tradition sen jag var 18 år gammal, det är alltså mitt femte år på Summerburst i år. Ska dit med Stina, Sofia och Maja! Kommer bli lika kul som alltid. Bruncher och efterfester i vanlig ordning är ett måste under den helgen.

OSLO / 18-19 JUNI
Vi är 20 tjejer som kommer att åka iväg med Bubbles and brunch gänget för en fet födelsedagsfest på nordens lyxigaste spa, hur kul? Ser verkligen fram emot den här helgen - dessutom har jag aldrig varit i Norge innan, äntligen får jag vila ögonen på alla snygga norrmänn hehe.
MIDSOMMAR / 24 JUNI
Kommer att spendera denna härliga sommardag med ett gäng sköna människor ute vid Nacka strand. Tror dessutom jag redan hittat en vit klänning som jag ska ha!

BÅSTAD / 14-17 JULI
Tennisveckan i Båstad är något jag alltid velat åka på och i sommar ska jag alltså dit med Malin och Bubbles and Brunch för att köra deras koncept tre dagar i rad, Vi har hyrt ett stort hus som vi alla kommer att bo i. Längtar så mycket!

GOTLAND / 21-24 JULI
Stockholmsveckan i visby är ett måste även i år - denna gång flyger jag ner med Malin och Maja. Ses på Kallis!

IBIZA / 5-19 AUGUSTI
Jag och Ida kör en favorit i repris, men denna gång kör vi två veckor. Ibiza var verkligen bra på alla möjliga olika sätt. Miljön, maten och festen är utöver det vanliga! Jag var inte klar med Ibiza förra året helt enkelt.

 

Gillar

Kommentarer

Malin,
Blir så nyfiken, det här med bubbles and brunch. Är du typ nån "ambasadör"? åker du liksom med gratis eller hur funkar det? Sjukt kul koncept btw!
www.facebook.com
fannym
,
Hej Malin! Ja det kan man väl säga att jag är, jag känner de som driver Bubbles and brunch och min kära vän Malin Andered är tillsammans med en av ägarna. Det är ett riktigt kul koncept, har du inte varit på Bubbles innan borde du komma förbi någongång 😊
Rebecca,
Och en annan har knappt hunnit börja tänka på sommarplanerna. Tack för påminnelsen 😉
sporthalsa.se/bloggar/rebecca
fannym
,
Haha ja snart är det dags 😃