MINA SENASTE DAGAR

Från & Other stories, 899 kr.

Kanske hösten och vinterns hetaste sneakers just nu? Jag gillar karborreskor och tycker modellen är döläcker - jag och Alexandra sprang på dessa i helgen när vi tog en shoppingrunda i Mall of Scandinavia. Dock kanske jag hade valt en annan färg nu under den här säsongen, men i vår hade de varit perfekta! Vad tycker ni?
Givetvis gjorde vi även det obligatoriska stoppet på Hemmakväll i helgen - det måste ju vara världens bästa godisbutik utan tvekan? De har ju ALLT man tycker om och vill ha. Alexandra som numera bor utomlands kom till himlen!
I söndagskväll blev jag ännu en gång bortskämd med fina rosor, vad jag nu hade gjort för att förtjäna det? Men nu blir man ju lite lycklig varje gång jag går förbi dom..
Och igår hade jag middagsdejt med dom här två + Ada! Vi tog först ett glas på Tures innan vi gick vidare till Aubergine för massa god mat. Blev kvar där tills matchen var slut och vårt älskade Sverige var klara för VM 2018 - förresten, hur sjukt är inte det? Att de lyckades slå ut ett lag som Italien som inte missat ett enda VM på 60 år, man blir ju stolt! Hur som helst hade jag en riktigt mysig måndag med fantastiskt sällskap.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer