MISSTAG SOM ALDRIG FÅR SKE

En trött, trasig och bakfull själ som bara ville ha lite chips och dipp. Jag vet inte vem jag är mest arg på om jag ska vara helt ärlig - mig själv som både är blind och efterbliven eller tjejen i kassan som inte ens reagerar när jag glider in och köper 4 saker: cola, chips, dipp och en äcklig FILMJÖLK???? en söndagkväll. 

Det borde vara totalt förbjudet att göra filmjölk i en 3 deciliters tetra med likadan design och placera dom brevid gräddfilen i kyldisken. Det är inte okej alltså! När jag insåg detta ville jag egentligen bara kasta mig på golvet, gråta och skrika rakt ut, men efter 23 år så har jag insett att det tyvärr inte funkar. Jag bet ihop, gick till affären IGEN och köpte mig en jävla gräddfil. Fyfan för Ica, bakfylla, filmjölk och tjejen i kassan. Tack för mig och mitt hemska humör.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Åh förstår frustrationen! Men måste försvara tjejen i kassan lite (från en annan tjej i kassan) och säga att man inte alltid reagerar på vad folk handlar. Vet inte hur många gånger någon frågat "fick jag med det där" och man står där som ett frågetecken för man har ingen aning om vad kunden har lassat upp på bandet (även om det är fyra grejer), haha 😊
fannym
,
Haha ja såklart, det förstår jag också.. man får ta min text med en nypa salt, såklart var det inget ont mot tjejen i kassan på riktigt. Hon var supertrevlig!
Josefine
,
Förstod absolut att det var skämtsamt menat ☺️:)
fannym
,
Hehe såååå bra <3