MY FAVORITE

Versace - Bright Crystal (HÄR).

Att lukta gott är något som är väldigt viktigt enligt mig, killparfymer är något jag är väldigt svag för. Vi alla har väll en favoritdoft och det här är min stora favorit från Versace som jag själv använder dagligen. Tror det är den fjärde parfymflaskan jag haft de senaste två åren. Jag får inte nog helt enkelt. Andra parfymer jag använder är Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice, Victor & Rolf - Flowerbomb och sen har jag en massa Victoria Secrets produkter jag gillar. Vilken är din favorit? Dela gärna med er.

/ To smell good is something very important to me, and I am extremely weak for  men's perfumes. Guess we all have our favorite and here is my big favorite from Versace which I use daily. I think this is the fourth one I had for the past two years. I just can't get enough. Other perfumemes that I use are 

  • NEW IN

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Älskar den där doften 😊 Cecilia.vimedbarn.se
Cecilia.vimedbarn.se
Julia
,
Jag älskar Hugo Boss parfymen "Boss Nuit" som man skulle kunna säga är min signaturdoft, luktar så gott och en aning lyxigt. Sen är jag även ett stort fan av alla Marc Jacobs dofter som jag tycker luktar fantastiskt. Även Ralph Laurens "Big Pony Woman Pink" som luktar sött och härligt! 
fannym
,
Jag håller med dig! Riktigt goda dofter 😃