MY MAKE-UP FAVORITES

1. Min nya favorit i sminkväskan alla dagar i veckan. Den perfekta highlighern från märket TheBalm, den kostar runt 200 kr och är värd varenda krona. Håller länge också, har precis beställt en ny från Kicks hemsida.

2. Den här ögonskuggan från Make Up Store i färgen "Smog" använder jag till skuggning, framförallt till kindbenen. Har jag ögonskugga och vill ha en mildare skugga så använder jag även den då. Kostar 165 kr.

3. Foundation från Maybelline, super stay - better skin. Finns att köpa på de flesta butiker som säljer skönhetsprodukter som H&M, Åhlens och Kicks. Ger en fin nyans, håller bra och täcker. Jag gillar den!

4. Läppglans från Victorias secret som smakar godis, man kan inget annat än att älska de!

5. Läpppenna från Model co (dock inte den på bilden). En storfavorit som jag måste beställa ny, den anpassar sig efter sin egen läpggfärg och läpparna blir så mycket snyggare. Har man börjat är det svårt att sluta.

6. Concealer från Make Up Store i tre olika nyanser, en hit bland många. Kostar 295 kr men man får vad man betalar för och den är verkligen en concealer jag kan rekomendera till er alla. Den gula nyansen täcker röda partier och den röda nyansen täcker blåa partier som under ögonen tex och den ljusa använder jag där det behövs.

7. När det kommer till rouge har jag provat de mesta, sist jag köpte ny rouge blev det en billigare variant från H&M faktikst, jag tycker färgen passar bra och den håller även under dagen. Så bara för att smink är billigt betyder det verkligen inte att de är dåligt, testa dig fram tills du hittar något som du är nöjd med!

8. När det kommer till brunpuder så använder jag mig av Sephoras egna puder, nyans Medium 02. Kan inte vara utan de idag så jag är glad att jag har hittat ett puder som passar mig bra och funkar alltid oavsett årstid.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer