MY YEAR PART FOUR

OKTOBER MÅNAD

Då var kylan och hösten här för att stanna, det blev en hel del middagar och mysiga dejter bland annat på en ny favorit Sthlm tapas, gillar man tapas är detta ett måste helt klart. Jag lyckades även trycka in en hel del utgångar med min vapendragare Olivia som oftast slutar extremt bra eller åt helvete. Bra minnen haha.

Var även på ett event på nyöppnade salong Headzone i samarbete med Myshowroom, där de bjöds på bubbel, snittar och fina goodiebags. Träffade massa igenkända ansikten så detvar riktigt kul.

Och till sist men inte minst - konsert med John Legend. En present till min pojkvän som jag köpte när han fyllde år till oss båda. Fyfan vilken upplevelse! Han är en gud. Det bjöds på gåshud, rysningar, bra musik och en hel del pussar under kvällen. Helt klart en av de bästa konserterna jag varit på.

NOVEMBER MÅNAD

Det största som hände inom modevärlden i november månad måste varit när Alexander Wang släppte sin kollektion för H&M, hemsidan låg nere i flera timmar och det var långa köer utanför varenda butik. Jag lyckades iallafall få tag på mina favoriter på ett och annat sätt så jag var mer än nöjd.

Under halloween helgen var jag och Olivia på Lakri event på Amba, måste till och med säga att de var bland de bätter utgångarna någonsin. Hade extremt kul! Sen hade även AIK sin års fest som jag var bjuden på tack vare mina föräldrar, för alla spelar och alla som jobbar inom AIK. Det bjöds på tre rättes middag, tal och annat kul.

Hunger games 3 hade biopremiär och självklart var jag där! Grym film för övrigt.

DECEMBER MÅNAD

Den sista månaden på året och jag började ta det här med ätardagar och grupppass på största allvar. Ställde klockan lite tidigare på morgonen för att kunna boka pass när de släpptes och en dag i veckan åt jag non stop och planerade varenda liten sak jag stoppade i munnen, allt som innehöll fett, socker och annat onyttigt.

Hann vara sjuk några dagar också, ni vet när man har feber och man ligger hemma och tycker synd om sig själv och önskar att sin pojkvän tog semester för att uppvakta en. Ungefär så kände jag.

Sen har jag självklart upplevt snö, adventsfiranden, byggt pepparkakshus, lucia, ätit julbord, slagit in julklappar och allt sånt där som hör till under decemer och julen. Nu har jag bara nyårsafton kvar detta året och sen kommer jag lämna år 2014 bakom mig och blicka framåt för nya mål och möjligheter.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer