MY YEAR PART ONE

JANUARI MÅNAD

Året startade bra för min del, som alla andra gör efter nyår så hade tillräckligt med motivation för att ta det här med träning till nästa steg, så jag började med att köpa nytt gymkort på Elixia (nuvarande Sats Tuletorget) kan vara det bästa beslutet jag någonsin tagit, stort Tack till Mimmi som fick mig att börja träna där.

Jag och min pojkvän Johannes firade 2 år i början på januari. Vi låste fast våran kärlek på Västerbron som många andra redan hade gjort och kastade i nyckeln. En fin gest. Än idag är det han och jag.

I januari var det också en hel del födelsedagsfiranden, bland annat för min kära mamma, morfar Rebecca och Olivia som även hade hejdå-kalas då hon hade bestämt sig för att lämna Sverige i hela 3 månader.

Bloggen växte också och fler företag fick upp sina ögon som resulterade till fler samarbeten.

FEBRUARI MÅNAD

Jag firade min 21 årsdag i början på februari med alla mina fina tjejkompisar hemma hos mig i min lilla etta. Bjöd på plockmat, välkomsdrinkar, lekar och kvällen slutade med en utgång. En mycket bra kväll!

Sen var det dags för den mest kärleksfulla dagen på hela året, den spenderades med min pojkvän självklart. Dåliga som vi är så hade vi inte planerat ihop utan båda hade planerat på varsitt håll så det blev ju lite tokigt. Men det slutade med en mysig tre rätters middag och massa andra överraskningar. Bara han och jag.

Sen var det dags att ta förväl av yttligare en nära vän som bestämde sig för att lämna Sverige för nya äventyr. Träffade min kära Lopez på mitt favorit café Fåtöljen, blev en hel del kramar. Idag lever hon ett drömliv i New York och snart ska hon vidare till Carlifornien. Saknar henne jättemycket!

MARS MÅNAD

Redan i mars tittade solen och våren förbi, man fick plocka fram älskade vårkläder. Sen fick jag även för mig att sluta med att göra naglar. Inget lätt beslut vill jag lova om man hållt på att göra akyl och tippar i flera år, but I did it. Idag ser jag ut som en kille om man kollar på händerna. Funderar på att börja igen..

Hann även med att checka av att åka skidor på min "to do-list" 21 år senare. Jag åkte till Orsa tillsammans med min pojkvän, Maria och Marcus. Det var väll under dessa dagar jag var närmast döden hitills. Lyckades väll med det mesta, ramlade i båda liftarna, fasta i snön och grät i branta backar. Men jag kom hem levande och fan var kul vi hade. Favorit i repris 2015?

Och för alla som känner mig och följt min blogg ett tag så är jag ett stort fan av fotboll och har spelat själv största delen av mitt liv, även följt AIK slaviskt. I mars var det hemmapremiär på Friends arena.

Gick till tandläkaren som varje år denna tid, fortfarande inget hål eller liknande. Lika nervös varje gång att trenden ska vända, vägrar ha hål första gången vid 22 års ålder. Heja mina tänder.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer