MY YEAR PART THREE

JULI MÅNAD

Kanske den mest händelserika månaden på året, kan bero på att det var sommar och dagarna var extra långa. Jag klämde även in 10 dagars semester som jag utnyttjade på bästa sätt.

Först begav jag mig till Prag och Gabriella, jag flög alltså själv för första gången. Drömde mardrömar om filmen Taken flera dagar innan, men än idag lever jag så det gick ju galant. Hade 4  roliga och extremt bra dagar tillsammans med en saknad vän. Besökte turistplatser, festade, åt gott, shoppade och bara umgicks.

Kort därefter åkte jag och Andera till Visby på Gotland för några dagar under stockholmsveckan. Sjuka dagar minst sagt men fan va kul vi hade! Förfester på båtar i hamnen, dagsfester på Kallis och utgångar tills stängning. Måste göra om detta, ett minne för livet (även om de var tredje gången även där).

Sen tog jag tag i allt som innebär träning och kost igen. Denna gång bestämde jag mig för att satsa helhjärtat, jag köpte PT timmar, blev noga med vad jag stoppade i mig och tog mig till gymmet flera gånger i veckan. Jag lärde mig en hel del väldigt fort och resultaten började smyga fram sakta med säkert.

AUGUSTI MÅNAD

Fick uppleva Stockholm Fahion Week för första gången, jag var där med Pascal som är ägare och designer av Pink Sweden (även min barndomsvän) ställde upp på mingelbilder, träffade massa andra bloggare och kändisar.

Sen var det dags för ännu en plåtning för Pink Sweden ännu en gång, spelade även in en liten reklamfilm med nya dressen som dock inte släppts än, bara en sneaky peaky på min instagram (fjannym). Kul som alltid!

Hann även med en reunion och dubbeldejt på Gröna lund med paret som vi lärde känna på Zakynthos för ca 2 år sen, en sommarfest med övernattning på hotell i Uppsala med hela kontoret och sist men inte minst - kräftskiva hos Maria och Marcus. Detta är självklart en obligatorisk tradition i augusti.

SEPTEMBER MÅNAD

September, ja vad hände då? Jag röstade för första gången i mitt liv och samlade på mig en massa vuxenpoäng. Själv är jag inte politiskt insatt, men så länge man inte röstade på SD så anser jag att de inte finns något rätt och fel, alla har olika teorier och tankar om vad som är bäst för Sverige och för dig som individ.

Min storebror och Johannes fyllde år, så det blev kalas med massa gott och presenter.

Sen lyckades jag även ta tummen ur röven och rensa min garderob, heldags projekt men jag fick det gjort iallafall. Och därefter stod jag och sålde allt jag antåg att jag inte behövde på loppis för att tjäna ihop lite extra pengar. Bra tips till er som saknar plats i garderoben och pengar i plånboken.

Avslutade denna månad med dagsfest på Josefina och aktiviteter med Myshowroom gänget.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

tildaholmberg
,
Saknar er så sjukt mycket nu! Försöker att bortse från era bilder på instagram, är jävligt avundsjuk... Hoppas ni har det helt underbart iaf! Nästa gång ska vi med (Hawaii??)! Puss hälsa J