MY YEAR PART TWO

APRIL MÅNAD

Under denna månad kan man ju ändå påstå att våren var här på riktigt. Två tydliga och bra tecken: Snaps uteservering hade premiär och det invigdes självklart med en aw efter jobbet och träden blommade fint i Kungsträdgården. Tror inte jag var den enda som stod och posa fint bland de rosa träden.

Träningen flöt fortfarande på bra för en gångsskull höll de längre än januari ut. Jag fick hjälp med PT-online av Jennifer på HappyHealth som satte ihop både ett kost och träningsschema som passade mig och som höll min motivation uppe. Däremot var det svårt då alla övningar var nya för mig så hade ingen som kunde rätta mina fel.

Både valborg och påsk som är högtider i april spenderade jag med min vän Mimmi. Under påsk hoppade vi på ett tåg till Göteborg som innebar Idol audition, hämtmat, fest och shopping. Jag hatade, skrattade och trängdes under 6 timmar i en kö. Men det var det värt, en bättre helg måste jag erkänna.

MAJ MÅNAD

Den 7 Maj var den dagen som Hugo Alexander Almlund föddes. Årets största, bästa och finaste händelse kan jag lova. Jag blev helt plötsligt faster, världens stolaste faster dessutom. Evigt tacksam för den äran.

Jag blev kär och gick in i ett livslångt förhållande med ett par sneakers - Nike Air Max.

Min älskling Olivia var tillbaka i Sverige och inte nog med det så blev vi kollegor på nytt, denna gång på Folkia. Att ha en vän som man träffar iprincip varje dag är guld värt. Tätt därpå var det sommarfest som spenderades på Gröna lund med 5-kamp (som jag självklart tog hem, jag förlorar aldrig).

Under denna månad var det också mycket tråkigheter som hände, en slampa (ursäkta språket) dök upp och försökte förstöra ett tre års långt förhållande mellan mig och min pojkvän. Idag tycker jag mest synd om henne, det kan inte vara lätt att vara utan både hjärta och hjärna. Respekt och empati fanns inte på världskartan. Men något som jag lärde mig av detta är att ju fler motgångar man klarar sig igenom - desto starkare blir vi.

JUNI MÅNAD

För tredje året i rad så hade jag självklart biljett till Summerburst. Det blev en hel del alkohol, dans och nya vänner. Två dagars house festival i Stockholm, har man inte varit där tidigare så är det ett måste. Biljetten ligger runt en tusen lapp ungefär. Kanske ska passa på att köpa för 2015 redan nu?

Runt midsommar bestämde jag och min pojkvän oss för att boka en weekend till Barcelona. Wow säger jag bara! En storstad som man måste besöka någon gång i sitt liv. De har de mesta att erbjuda som sol och bad, shopping och gudomlig mat. Jag kommer garanterat åka tillbaka dit.

Gabriella var på besök i Stockholm så det blev en dejt på Cafe Sirap med god brunch. Ni som har vägarna förbi borde prova på deras amerikanska pannkakor med sirap och blåbär. Gah jag dör så gott de var!

  • DAILY

Gillar

Kommentarer