NACHOS OCH HOSTMEDICIN 

Ny favorit.

Hallå från sjukstugan! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så gick jag tyvärr och blev sjuk i Tallin, ja jag blev sjuk igen.. Jag har faktiskt varit sjuk en del under senaste tiden och antagligen beror det på dåliga vanor som till exempel alkohol, för mycket socker, stress, lite sömn och träning. Men men gjort är gjort och kan ju bara göra annorlunda till nästa gång för att förebygga och undvika sjukdomar.

Idag har jag iallafall varit en sväng i lekparken med Frida och Hugo för lite frisk luft, ätit take away nachos från Texas Longhorn till både lunch och middag, kollat på värdelösa tv-program och haft ett antal Face-time dejter med mina föräldrar som just nu befinner sig i Grekland. För tillfället ligger jag här i soffan och hostar sönder mina lungor, ni vet när man hostar så mycket så man nästan spyr och får blodsmak i munnen? Ja ungefär där är jag nu. Dags för en shot med cocillana och sen är det läggdags! Godnatt.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Hej Fanny! Googlade på pälsjackor och hamnade på din blogg. Undrar om du kanske vill sälja den? Kram.
sonia
,
Heyy, first I need to tell you, that your blog is my absolutely favourite!! And second, how are you so tanned? Do you use a self tanner? (I really hope that you do, so i could have that awesome tan too) But if, what? Thanks a lot for answering 😊 xx