NEW YORK, I'M READY FOR YOU

Dagens kvällssyssla blev att packa väskan (eller ska jag kanske säga veckans?) haha, vet knappt vad jag ska ha på mig varje morgon, hur ska man veta vad man känner att ha på sig borta i New York. Än så länge vet jag inte ens vad vi kommer att göra, vi ska försöka hinna med allifrån event, fest, shopping till sightseeing och god mat. Jag vill få ut så mycket som möjligt av dessa dagar då det är första gången jag är i USA.

Mina kläder går alla i samma färger: svart, vitt och sen en höstfavorit - khaki grönt. I olika material som siden, mocka och spets. Jag ska försöka ta mycket bilder och visa upp alla outfits där nere, men här ovan har ni en liten sneaky peaky på vad jag kommer att ha med mig iallfall..
Den här boken fick jag av mina föräldrar inför resan, hur söta är inte dom? Den ska jag läsa igenom på flygresan så jag har ett litet hum om staden iallafall - tur att jag åker med Olivia som varit där ett flertal gånger, sen kommer vi ju även hänga med folk som bor där så det blir nog hur bra som helst!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Andrea
,
I wish you a very nice trip in New York! I loove this city! It reminds me of the songs : Frank Sinatra-New York,New York or Jay-Z-Empire state of mind, haha! One question: it was hard to get a visa for USA? xoxo
fannym
,
Thank you Andrea 😊 the trip was awesome! We dont need visa short visits, just ESTA. And it's not hard to get. Xoxo