ÖNSKEINLÄGG / BASSMINK

(Ursäkta den katastrofala kvaliten på bilden som jag tog innan jag gick och la mig igår).

Löspuder: Okej denna är min favorit helt klart, klarar mig inte utan den! Wonder powder från Make up store i färgen Gobi. Den är liksom perfekt på alla sätt och vis och räcker hur länge som helst.

Foundation: Super stay better skin från Maybelline i nyansen 010 Ivory. Jag har använt denna i 2 år kanske och är väldigt nöjd med den, den täcker bra och sminket håller länge, dessutom är den billig. Win win!

Settingspray: Gudsgåva till människan! All nighter från Urban Decay. Sminket sitter som berget när man använder den här. Kan varmt rekommendera denna till alla i hela världen.

BB-cream: Vill jag vara lättsminkad någon dag eller om jag är utomlands tex så brukar jag köra på bb cream oftast, nu använder jag en från Maybelline och den är helt okej. Finns dock bättre.

Puder: Denna köpte jag i panik när jag var i stan, ett helt vanligt puder från Sephora som funkar hur bra som helst. Bra pris på deras smink också. Denna brukar jag dock inte använda så mycket.


Concealer: Jag är fäst vid Make up stores concealer i tre olika nyanser, dock testade jag nån ny jag fick av mami från Isadora nyligen som också funkade bra. Men Make up stores slår allt. Dags att köpa ny?

Primer: Fick ett prov på denna primer från Benefit som heter the POREfessional, som är hur grym som helst! En färgad primer som jämnar ut hyn fint. Blir nog en ny när denna är slut.

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer