ÖNSKEOUTFIT

1. En enkel vit skjorta som funkar både till fest och vardags beroende på hur du matchar den. Finns att köpa på de flesta buktikerna som har basic kläder som H&M, Bikbok, Åhlens, Gina tricot och Zara. / 2. Spets behåar i all ära. ÄLSKAR! / 3. Enkla sommarskor som ersätter de tråkiga plast flippflopp skorna. / 4. Solglasögon från Dior, så jävla snygg modell. Jag vill ha de silvriga! / 5. Drömväskan från Chloé, den hade man ju inte heller tackat nej till. / 6. Svart volangkjol från Isabel Marant, så enkel men så snygg! Den får gärna flytta in i min garderob till sommaren.

Satte ihop en önskeoutfit lite fort på lunchen. Hade mer än gärna gått klädd såhär en härlig sommardag! Helst med ett glas rosevin i handen på en uteservering vid medelhavet. Nä fan vad jag drömmer mig bort nu, Stockholm levererar ju faktiskt fortfarande sol och ikväll ska jag ut med tjejerna så jag ska inte klaga!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Hej
,
Vart är sandalerna ifrån?
fannym
,
Hej, tyvärr vet jag inte vart de kommer ifrån. Hittade det när jag gjorde ett kollage 😟 men hm har haft liknande vet jag!