ÖVERRASKNING, SUMMERBURST OCH BIEBER

Förra helgen körde vi dagsfest och pre summerburst/håkan på Mister French (haha otippat va?) det har blivit mitt andra hem senaste tiden. Jag spenderar garanterat mer tid både där och på mitt andra jobb än vad jag gör i min lägenhet! HAHA.

Hur som helst - mycket folk, skön musik, bra väder, konfetti i överflöd och härlig stämning. Vad mer kan man begära? På lördag kör vi social dinner med skaldjurs- & grillplatå, champagne och Chicho i dj båset. Det får ni inte missa, kontakta mig för bordsbokning.
Det bästa av allt var ändå att den här lilla filuren till höger på bilden smög in på festen och överraskade oss alla. Ni skulle sett min reaktion haha(!) skrek nog mest bara rakt ut och hoppade på henne. Vi alla hade ju räknat med att hon skulle komma hem om 1 månad - men äntligen <3
Efter frenchen åkte jag raka vägen till Gärdet och summerburst - för sjätte året i rad (ja jag har varit där varje gång sen jag fyllde 18). Höjdpunkten under kvällen var ju helt klart min älskade Justin Bieber! När Guetta var kvar tog vi en taxi vidare till Wall och 03:00 vid stängning fick vi för oss att dansa vidare på Hells??? 

Har ni någon gång provat att gå/stå/dansa och hysteriskt stå och hoppa till house i 17 timmar i sträck? Om inte, prova inte ens. Jag ville bokstavligen amputera mina fötter när jag vaknade upp dagen därpå och resten av dagen fick jag krypa mellan köket och soffan. FYFAN säger jag bara!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer