POKÉ BURGERS INVIGNINGSFEST

Här är grabbarna bakom restaurangen - Marcus och Kim! Som dessutom gjort alltifrån inredning till val av smaker i både varenda maträtt och drink helt själva. Hur grymma?
På menyn har de både poké bowls och hamburgare (otippat med tanke på namnet va? haha) där svenska och asiatiska smaker möter varandra. Igår fick jag prova både tonfisk och biff bowlen och båda var fantastiska! MEN något jag måste prova nästa gång är hamburgaren - The green mile som innehåller: friterad halloumi, vattenmelon, cosmopolitansallad, oregano och chipotle aioli. Hur gott??? Man dör ju bara man läser om den.
Det var synd att jag inte riktigt fick med hur fin lokalen var, den fylldes snabbt med en jävla massa människor. Ni hittar den på Gustavlundsvägen 149 E i Alvik så har ni tid så måste ni åka dit och se det själva!
Simon och Victor stod för musiken igår, det blev succé som vanligt!
Maja fick agera värdinna kvällen till ära.
Här är en liten sneak peak på stilen där inne.
Fina Hanna och Linn <3

Igår var en bra dag, men framför allt en bra kväll. Tack alla inblandade! Tröttheten kommer väl som en käftsmäll i eftermiddag någon gång antar jag, men det är väl sånt man får räkna med ibland. Idag ska jag däremot inte göra många knop, jag måste ladda inför en fullspäckad helg på Mister French. På fredag kör vi halloweenfest tillsammans med Make Up Store och på lördag blir det stökig fest i loungen, så sväng gärna förbi och häng med mig!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer