POSITIVA SAKER

Gabriella kommer hem till Sverige igen och stannar förmodligen under ett halvår, alltså hur bra? För er som inte vet så pluggar hon hotel mangement i Schweiz och reser runt i världen konstant. Ska bli så kul att ha henne hemma igen (ps det var henne jag besökte i Prag i somras) längtar!

Burger and lobster ska öppna i Stockholm i slutet av april. Hur sjukt är det inte att jag skrev de i bloggen igår och sen blir jag taggad i en artikel samma eftermiddag? Tack Gud! Redan min favorit restaurang.

Igår hade jag mina två första externa möten inom den nya tjänsten som marknadsföringsassistent på jobbet. Väldigt spännande och givande! Jag känner mig så hemma på det här området.

Jag är ledig på fredag, åker nämligen till Dalarna imorgon och är borta över helgen med mina favoriter. Andra gången på ett par skidor under mitt 22 åriga liv, känns stabilt oså.

Igår fick jag in se sista kläderna i min garderob så nu känns det redan mycket fräschare. Lite småsaker kvar att fixa bara. Har även lämnat ifrån mig nycklarna till gamla lägenheten. Nu är det mer påriktigt.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer