Q/A

Finns den i butik nu eller är den gammal?
Min nya skinnjacka från H&M finns tyvärr inte ute i butik nu, den såldes i våras. Kolla på tradera och blocket hela tiden! Kommer upp massor som är oanvända iprincip.

Kan inte du visa mer vad du använder i sminkväg?
Absolut kan jag göra det, jag vet att jag gjort ett sånt inlägg tidigare någon gång men det kommer ett nytt liknande inlägg inom kort. Tack snälla för tipset!

Vad har du för sås?
Oftast har jag ingen sås alls till mina matlådor. Brukar ringa lite olivolja över min sallad och ibland när jag har ork händer det att gör en sås på naturell kvarg och kryddor som är hur gott som helst (och enkelt haha). Prova det om du inte gjort de innan, jättenyttigt och funkar verkligen till allt beroende på hur du kryddar!

Snygg är du! Tråkigt att hemsidan endast har två varor du kan köpa.
Tack snälla vad glad jag blir! Ja jag håller med dig, men håll ut innan årsskiftet kommer massa snygga nyheter på hemsidan. Kommer uppdatera er här i bloggen också!

Hur fick du jobbet på Pink Sweden?
Jag och Pascal (han som grundat företaget och designar alla kläder) är barndomskompisar och har känt varandra bra länge nu. Jag vet inte hur det hela började men vi hade kontakt och sen ställde jag upp på ett event då vi visade upp hans kläder på Café Opera i Stockholm och sen dess har jag varit en del av Pink Sweden. Hur kul som helst!

Vart är jackan ifrån?
Min svarta kappa är ifrån H&M, köpte den på rea så tror dock inte den finns kvar.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

anonym
,
Kan man köra med barbent på krogen i höst? Vill så gärna ha klänning när jag fyller år! 😊 KRAM