Q/A

Tips på hur man går i högklackat?
Haha svår fråga att besvara. Men mitt bästa tips är väll att öva öva övaaaa, ha på dig klackar oftare och gör det till en vana, det ska inte behöva vara så komplicerat. Ha inte skyhöga klackar om du har svårt att gå i de oavsett hur snygga de är, för tro mig det ser inte alls bra ut. Ha istället bekväma, lägre och tjockare klack så blir det mycket lättare till en början och med tiden vänjer man sig helt enkelt.

Kan du visa i ett inlägg hur du har designat din blogg? Har svårt att hitta vill ha det som dig.
Jag har fått min design utav Myshowroom och vet inte om det är tillgängligt för alla, men bloggar du här så hittar du alla teman under "utseende" och där ser du vilka du har att välja på. Min header däremot gör jag med hjälp av paint och Picmonkey.com haha ingen dataexpert här inte, photoshop och sånt är inte min grej.

Älskar din blogg, du uppdaterar ofta med varierande innehåll. Men jag tror den skulle bli så himla mycket bättre med en lite proffsigare kamera och finare bilder då det gör så mycket.
Tack snälla, kul att höra! Ja jag har inte den bästa kvalitén på mina bilder, dock är jag väldigt nöjd med min Canon G15 eftersom den är så pass liten och man kan ha med sig den överallt. Sen har jag en HP data också som gör att färgupplösningen inte är densamma vilket är lite tråkigt. Men ska tänka på det, kanske ska investera både i en ny kamera och data? Vi får se hur det blir med de helt enkelt.

Kan man köra med barbent på krogen i höst? Vill så gärna ha klänning när jag fyller år! KRAM
Självklart kan du göra det, jag har haft barbent i februari när jag fyllde år. Ha en varmare jacka och ett par höstklackar så funkar det hur bra som helst, inne på klubben är det ju svettigt oavsett tid på året. Grattis i förskott, hoppas du får en toppen dag! Kram på dig

Haha det känns som du alltid har köpstopp. Men är det för att du har en viss budget som du lägger ut på shopping? Eller? Skulle vara intressant att veta, för jag försöker spara till en lägenhet (helt omöjligt) MEN jag har ingen aning om hur jag ska hantera ”shoppingen” och sparandet.. Har du några tips? Det känns som att du har bra koll på sånt haha. Som ett avslut så kickar du ass, älskar att du är så jordnära på din blogg!
Lite kul att du säger det för min mamma skulle säga precis tvärtom "du shoppar hela tiden" men känner jag att jag shoppat mycket i början på månaden så brukar jag försöka hålla mig till ett köpstopp tills nästa lön kommer. Det brukar gå sådär, för jag kan alltid hitta saker som jag "måste ha" och då bryter jag det löftet.

Men sen är jag ändå ganska bra på att hålla i mina pengar om jag vill. Mitt absolut bästa tips till dig är att alltid lägga undan en viss summa pengar varje månad, men det viktigaste av allt är att dessa pengar går till konto som man inte kommer åt utan några omständigheter. Annars är det lätt att man överför pengar så fort köp-behovet kryper fram. Räkna inte heller med dessa pengar utan planera din månad med utgifter, shopping, nöjen och annat efter du lagt undan de pengar du ska spara. Ett annat tips är att alltid ha ett mål, det blir så mycket lättare då. I ditt fall skulle ju en lägenhet vara målet och vill man tillräckligt mycket så kommer det gå hela vägen även om det kan ta tid. Jag lovar dig! All lycka till dig och tusen, tusen tack för dina fina ord. Kram

  • Q/A

Gillar

Kommentarer