Q/A

Vart är kappan ifrån?
Min kappa är från H&M, dock är den slutsåld på hemsidan.

Jag funderar på att beställa en Pink Sweden mjukisdress. Tycker dem är riktigt snygga men samtidigt verkar väldigt bekväm. Jag är dock lite osäker på hur storlekarna är. Jag är smal men 175 cm lång, tror du S skulle passa mig? Tacksam för svar.
Det tycker jag du gör rätt i, en snygg och mysig favorit hos mig iallfall. Jag har storlek S precis som vanligt och jag skullde säga den är normal i storleken. Du är ca 6 cm längre än mig dock. Jag skulle rekommendera att ta den storleken som du brukar, i värsta fall får du byta om den inte skulle passa. Lycka till!

Vad äter du på en dag?
Jag går efter ett kostschema från min PT (varierar beroende på hur duktig jag är och om jag går ut och festar eller inte) men oftast har jag 1 ätardag och 6 dagar äter jag bra. Kan ta bilder och göra ett längre inlägg på exakt vad jag äter och när. Kommer inom kort!

Vart är dina skor ifrån? Jättesnygga!
Tack snälla, de är ifrån H&M divided avdelningen.

Hej Fanny! Eftersom jag har sett att du har handlat på Sheinside så tänkte jag att jag också ville prova det. Så igår beställde jag lite kläder och var jätteglad. Men idag så fick jag ett mail om att ett plagg jag hade köpt var ”out of stock”, jag har redan betalat för det plagget och vet inte hur jag ska gå tillväga? Har detta hänt dig? Om jag vill välja ett annat plagg, hur ska jag göra då? Får jag pengarna tillbaka ifall jag inte vill ha något annat plagg? Älskar din blogg och din stil! Kram
Hej på dig! Nej vad tråkigt att det strula till sig, jag har själv aldrig upplevt något liknande innan men eftersom jag har samarbete med de så är det inte jag som lägger beställningen utan det är en som jobbar för de som hjälper mig med sånt. Men jag vet att de svarar på mail och kan säkert hjälpa dig att åtgärda detta på ett enkelt sätt. Hoppas de löser sig och att du får hem allt som du beställt! Tack vad glad jag blir. Stor kram

Först och främst vill jag bara säga att du verkligen förtjänar att vara månadens toppbloggare! Sen undrar jag vart du köpt koftan/jackan? Kram!
Men åh va gullig du är, tack snälla du!! Min kappa på bilden är från H&M och ponchon är från Åhlens. Kram

Minns du vart du hittade den långa koftan? Superfin ju.
Om du menar den långa koftan som är på mitt collage så finns det direktlänk. Andra butiker som har långa snygga koftor vad jag vet är Salt, Vila, Lindex och sen har Nelly snygga man kan beställa in där.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer