Q/A

Vet du vad man behöver för mått på ramarna?
I mitt kök har jag tavlor där jag köpt underlägg från Carolina Gynning och satt in de i helt vanliga ramar från Ikea. Ett billigt men väldigt snyggt alternativ då jag älskar hennes motiv. Ramarna är i storlek: 30x40 cm, så jag har faktiskt fått klippa en halv centimeter i underlägger för att de ska få plats.

Måste man ha abonnemang för att avända den?
Nej man behöver faktikst inte ha abonnemang för att använda sig utav en Ipad. Jag använder min brors gamla utan,dock behöver du wifi för att kunna vara uppkopplad eller om du ska ladda ner appar och så vidare.

Vad kostar den?
Min lurviga svarta kappa från Lindex kostade 599 kr ordinarie pris, hade dock rabatt.

Kan du inte ha en room/house tour?
Visst kan jag de, jag visar gärna upp min fina lilla lägenhet. Dock kanske det inte blir en video utan bara bilder. Jag är som sagt väldigt oteknisk. Jag ska göra mitt bästa (får vänta tills det är städat).

Åh vad snygga jeans! Var det nyligen du köpte dem och vad heter dem isånna fall?
Tack så mycket, de är från förra året dock vet jag att Gina tricot haft den modellen länge, de kostar 499-599 kr. Tror modellen heter Kristin så fråga efter de om du känner dig osäker.

Svindyrt dock. Så jag kör hellre på ett äpple och en massa vatten som man också får massa energi utav!
Jag kan inget annat än att hålla med dig, Celsius är svindyrt i längden. Men det har blivit som ett beroende, något jag måste ha och då känner jag att det kan vara värt att unna sig nån gång om dagen.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer