Q/A

Grattis på födesledagen! Jag har lite frågor om Sheinside, jag vill verkligen köpa kläder därifrån men är lite osäker på storleken. Har vanligtvis 34 eller 36. Borde jag köpa saker i 38 alt. M då? Hur fungerar det med frakt och retur? Jag önskar dig en superbra födelsedag!
Tusen tack, jag hade en supermysig födelsedag! Jag har S/36 i vanliga fall och jag beställer alltid M i alla kläder och jackor från Sheinside, så jag skulle rekommenderar dig att gå upp en storlek då de är väligt små. Frakten är lite längre, brukar ta ca 2 för mig innan jag får mina saker och de är gratis över hela världen. Returer har jag dessvärre ingen erfarenhet av då jag aldrig skickat tillbaka något. Lycka till!

Herregud, jag kräks nästan när du skriver att du närmar dig 30.. Jag fyller nämligen också 22 i år och har åldersnoja deluxe! Känner mig jättegammal. Haha!
Haha I feel you. Vi får glädja oss med att vi inte fyllt 25 än och vi har ju ändå ett par år på oss hehe!

Varför hittar jag inte just denna? Kan du snälla inte skicka direkt länk här bland komentarerna bara? Skulle vara till stor hjälp!
Ursäkta för sent svar, men klänningen från Members tog slut väldigt fort så det var nog därför du inte hittade den. Däremot säljs den på Nelly också, du hittar den (HÄR).

Vilken storlek har du på dina Roshe run? Så snygga!
Jag har storlek 38 på alla mina Nike skor. Tack, visst är de! Helt förälskad.

Vad heter locktången? Superfina lockar!
Tack snälla. Den heter Artist Conical Curler och är ifrån OBH Nordica, du hittar den (HÄR).

Hey Fanny, kan du inte göra ett inlägg med lite goda recept? Både nyttiga och mer ”cheat”-ones. Du verkar fixa ihop så goda saker! Vore kul med inspiration och tips, typ för såna som mig som är helt nya på matlagning och sånt. Kram!
Hallå där! Tack för tipset, det kan jag absolut börja göra! Kram

  • Q/A

Gillar

Kommentarer