Q/A

Hej Fanny! Kan inte du berätta om dina hårvårdsrutiner? Och vad tycker du om balsammetoden?
Absolut kan jag dela med mig av de. Jag tonar mitt hår eftersom det är betydligt mer skonsammare än att färga håret, ungefär var tredje månad. Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan och då har jag alltid schampo, balsam och hårinpackning varje gång. Innan var det fler gånger i veckan men det slits så jävligt (när jag avvänjde mig så var torrschampoo min räddare), jag sover oftast med fläta, sen plattar jag och lockar mitt hår ofta men då ser jag till att alltid till att ha värmeskydd innan. Som du märker gör jag inte så mycket som är "speciellt", små ändringar bara som kanske gör att håret mår lite bättre.

Om jag ska vara ärlig har jag aldrig hört talas om balsammetoden tidigare, men jag gick in och läste på lite. funkar säkert bra men det är inget jag vill testa! Att skölja håret med kallvatten vet jag däremot är bra och sen är jag rätt bra på att dränka håret med balsam ändå, men jag håller mig till schampo också i framtiden!

Vem va tvspels-profilen?
Alla som var på födelsedagsfesten i London var iprincip profiler inom tvspel. Jag kommer dock inte ihåg vad de hette, vad spelen hette eller vad de jobbade för. Det enda jag minns var att det var en svensk med i "teamet" från skåne som hette Victor.

Snälla svara innan lördag. Jag ska till Stockholm under lördagen och undrar om bra uteserveringar där man kan dricka drinkar? Helst i city (Drottninggatan väl?).
Herregud förlåt för sent svar, har missat din kommentar. Men ska du tillbaka till Stockholm eller om det är någon andra som undrar så är mina favorit uteserveringar på sommaren Josefina och Strandbryggan, sen gillar jag Escaliers innegård också som ligger vid svampen på Stureplan. Fridays i kungsträdgården har även goda drinkar och ligger väldigt centralt (där är det dock oftast mycket folk).

Vilken storlek har du på byxorna?
Jag har storlek S på mina vita, högmidjade kostymbyxor från Zara.

Vart har du köpt topen och vilken storlek i byxorna? Fin blogg!
Korta spetstoppen är köpt på Bikbok och i byxorna har jag storlek S. Tack snälla!

Hyrde ni en stuga, eller var det någon som ägde den? Ser dödsmysigt ut!
Vi var 4 tjejer och 6 killar som bodde i stugan på Smögen under midsommarhelgen och det var en av killarnas familjs som ägde den! Ja det var verkligen hur mysigt och fint som helst.

Hur funkar ögonbrynsserumet ? Undrar också vad du använder för foundation? Kram
Jag har bara hunnit använda de nån enstaka gång då jag varit iväg på semester, men lovar att uppdatera dig här i bloggen. Jag har tagit förebilder också. Jag använder en foundation från Maybelline som heter Super stay Better skin. Kram

Du kan väl berätta lite om din ”hårddiet” samt hur ditt träningsupplägg ser ut. Kör du enbart styrekpass eller kör du även rena konditions eller yogapass etc? Hur många gånger i veckan tränar du ungefär? Äter du enbart torsk, ris och broccoli alla dagar sen kör en cheatday på lördagen? Kommer du plugga något i framtiden eller är det arbetet du har nu något du kan tänka dig jobba som ett bra tag till framöver?
När jag kör såkallad "hårddiet" försöker jag undvika kolhydrater, socker och sånna självklara saker. Äter väldigt fettsnålt och mycket protein oftast kyckling, tonfisk eller torsk. Även testat på fettförbränningstabletter som är vätskedrivande- Men det viktigaste av allt är att jag rör på mig mer än vanligt. Kör morgonpromenader och även styrketräning flera gånger i veckan.

Men tänk på att detta bara är något jag gör under korta perioder eftersom det inte alls är hälsosamt att överdriva på något sätt när det kommer till kost och träning, annars äter jag betydligt mer och varierat. Ätardagar kör jag oftast 1 gång i veckan, ibland blir det mer. Men då blundar jag för allt och bara äter det jag är sugen på eller vill ha.

Jag kommer nog inte plugga i framtiden, det är inget som lockar mig över huvud taget. Jag tror att man kan lyckas ändå. Om man är driven och har viljan kan man komma väldigt långt ändå. Jag trivs jättebra på mitt jobb idag!

Hej Fanny. Tycker verkligen om din klädstil så hade uppskattat ifall du hade kunnat hjälpa mig med detta. Det är så att i slutet av augusti fyller jag 20 år och ska ha en stor lokalfest , men jag hittar inget att ta på mig. Vill gärna ha något kort och snyggt på mig som man kan ta på sig med svarta klackar.  Hade blivit jätte glad ifall du hade kunnat tipsa mig om klänningar, Kram
Absolut, ett inlägg med festklänningar kommer inom kort! Hoppas du får en fantastisk födelsedag och att du hittar en outfit som passar dig. Kram

Hej! Har du några tips på vart man kan resa med sin pojkvän? Fin strand, restauranger, shopping?
Jag skulle säga Grekland. Jag och mitt ex reste till Kreta och Zakynthos tillsammans och det var hur bra som helst! Fina stränder, gudomlig mat och det fanns en del shopping. Vill ni iväg på ett kortare weekend skulle jag rekommendera Barcelona!

Hur gick det till när du flyttade hemifrån? Flyttade du ensam till en lägenhet eller ni var två? Är så sugen på att flytta men vet inte hur jag ska få ihop det med ekonomi osv.
När jag fick min första lägenhet var jag 19 år och hade precis tagit studenten. Jag hade jobbat paralellt med skolan sen jag var 15 år iprincip och sparat massor av pengar. Till en början flyttade jag själv, det var ju min lägenhet. Men kort därpå flyttade även mitt ex in med mig. Egentligen var det aldrig något vi bestämde utan det bara blev så eftersom vi var med varandra hela tiden och det funkade ju jättebra! Jag tycker först och främst att du ska jobba så mycket som möjligt för att kunna spara så mycket som möjligt. Att flytta hemifrån är det bästa jag gjort men det är också en väldigt stor omställning. Det är så mycket oväntade kostnader man inte räknar med. Tills dess: njut av att bo hemma och bli lite bortskämd ibland!

Hur känns det att vara singel nu efter ett långt förhållande?
Som jag skrivit tidigare så är det en stor omställning, tillsammans i 3,5 år och större delen bodde vi också ihop. Men det känns både bra och jobbigt att vara singel, vissa dagar är bättre och lättare än andra. Jag tror att jag egentligen är förhållande tjejen, men jag är hellre singel än i ett ohälsosamt förhållande. Singellivet är något nytt för mig, men jag trivs just nu.

Hej Fanny tack för en fin blogg! Jag undrar vad du använder för produkter till ditt hår, det är jättefint! Och sen undrar jag om du kan lägga upp din outfit bild från idag (måndag) som jag såg på snapchat, vill veta var allt kommer ifrån! Kram
Va kul att du gillar min blogg, tusen tack! Det kommer ett inlägg med hårprodukter och även måndagens outfit inom kort, har faktikst redan bilder. Tack för tipsen! Kram

Hur lockar du ditt hår? Blir så himla fint!
Jag använder mig utav en locktång från OBH nordica, kan vara den bästa presenten jag någonsin fått då till och med inkompetenta människor som jag kan locka håret och det blir hur fint som helst! Det ser bara ut som en pinne som du snurrar håret runt.

Hur mycket pengar lägger du på kläder i månaden?
Oj det var en svår fråga, det varierar helt från månad till månad. Men de mesta pengarna går på mat och kläder förutom alla räkningar jag betalar.

Do you have hyaluronic acid in your lips? Answer please!
No, I don't have anything in my lips. It's all natural!

Hej Fanny, tack för en superfin blogg! Jag undrar hur du gör för att få så fräscht hår, använder du något speciellt för att få det så eller är det bara naturligt? Kram
Tack snälla! Jag har svarat på den här frågan längre upp, kika där. Kram

Vad gör du om 10 år? Har du några framtidsplaner? Tack för en bra blogg!
Om 10 år hoppas jag att jag har familj, stabil inkomst och större boende än vad jag har idag. När det kommer till jobb så vill jag jobba inom marknadsföring. Jag började ju jobba 50% som marknadsassistent i mars månad och jag trivs hur bra som helst på detta område. Det känns som min grej! Se till att resa mycket och må bra ska jag också göra i framtiden. Bloggen får vi hoppas är med då också haha!

Hej! Har du och din pojkvän gjort slut?
Det stämmer bra, för ungefär 3 månader sen tog de slut mellan oss.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer