Q/A

Skitsnyggt!! Hur stora är storlekarna från Romwe? Vad har du för storlek i vanliga fall i kappor och vad är denna? Tack för bästa bloggen!
Tack snälla du. Jag skulle säga att de är små i storleken. Jag har i vanliga fall storlek 36/S i alla mina kläder, men i deras kläder beställer jag alltid M och de sitter bra. Hoppas det hjälpte dig! Kram


Vilken snygg grå tröja! Hur tycker du att hemsidan Romwe.com funkar? Är det säkert att köpa kläder därifrån? Har tyvärr dåliga erfarenheter av att köpa kläder från Forever21 som aldrig kom fram. Kram
Tack så mycket! Jag älskar den. Jag har samarbete med Romwe därav gör jag aldrig beställningar själv, däremot har jag vänner som handlat via deras hemsida där det funkat galant. Aldrig behövt betala tull och alltid fått paketet levererat som de ska, dock kan de ju ta lite länge tid för leverans till skillnad från svenska företag. Oftast kan du ju också följa ditt paket via datan så du har koll vart det är någonstas. Tråkigt att dina saker från Forever21 ej kom fram, kontakta deras kundtjänst och de som skulle leverera ditt paket så kanske de hittas tillslut. Kram till dig!


Hej! Är detta klänningen från Nelly trend? Hur är den i storleken och vilken storlek har du? Tack :)
Hallå där! Just på denna bild hade jag en kjol och en body med knytning upptill precis som (DENNA) klänning från Nelly. I min klänning från Nelly har jag storlek S som vanligt och den sitter bra, vill man att den ska sitta tajt kan man nog till och med gå ner en storlek då den är väldigt "lös"/stretchig i tyget.
  • Q/A

Gillar

Kommentarer