REKLAM / ELGIGANTEN - HITTA DIN GREJ

I detta inlägg förekommer reklam från Elgiganten.
 

"Det här är en hyllning till alla kattälskare, källarsångare, selfieproffs och underbyxestrykare därute. Hitta din grej du också! Kanske på Elgiganten. Elgiganten har massor av produkter som kan hjälpa dig att leva som du själv vill."

Hur härlig är inte Elgigantens nya reklamfilm? Jag älskar den, budskapet är verkligen bra då jag anser att alla ska ha den möjligheten att få leva livet precis som man själv vill - men de bästa med filmen är att de fått in humor i det hela.

Jag vet inte hur många gånger jag och mina singelvänner skojat om att vi kommer att dö ihop med 50 katter istället för en partner när vi blir äldre (precis som damen på videon) så en ny dammsugare kanske får bli nästa födelsedagspresent om man inte funnit kärleken innan dess! Självklart får jag hoppas att jag hittar någon kille att leva tillsammans med istället haha.
Kaffemaskin - Elgiganten (HÄR).

Vad jag behöver i mitt liv för att kunna leva som jag själv vill är min älskade kaffemaskin! Varje dag startar alltid med en kopp kaffe, utan den där (livs)viktiga koppen är jag som en vandrande zombie med ett helvetes morgonhumör utan att överdriva. Tro mig, den Fanny vill ingen träffa haha.. Vad behöver du som hjälper dig att leva som du själv vill? Hitta din grej!

Reklam i samarbete med Elgiganten / For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer