REKLAM / LÄKEROL - MAKES PEOPLE TALK

I detta inlägg förekommer reklam från Läkerol.
Amjad och Rickard träffades genom Läkerols språkapp Let’s Talk och blev vänner. Let’s Talk är en gratis app från Läkerol som sammanför dig som pratar flytande svenska med dig som vill öva lite mer på det. Att prata lite kan göra stor skillnad. Ladda ner Let’s Talk (HÄR) idag!

Är det bara jag som fick rysningar av denna fina reklamfilm som Läkerol satt ihop? Den känns både äkta och SÅ rätt i tiden - extra viktig på något sätt <3
Barcelona år 2014.

Kan man kommunisera med varandra så kommer man väldigt långt, så denna app är ju en fantastisk bra idé om du frågar mig! Jag tänker bara tillbaka på när jag var i Barcelona för exakt 3 år sen och hela mitt ben svullna upp så jag knappt kunde gå, INGEN kunde prata engelska - jag kände mig extremt ensam, hjälplös och framförallt rädd! Där och då önskade jag att en liknande app på spanska kunde hjälpt mig i min jobbiga situation.

Gemenskap och kärlek är A och O i den här världen (speciellt bland alla hemskheter). Vi behöver stötta, hjälpa och finnas för varandra. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något - glöm inte det!


Reklam i samarbete med Läkerol / For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer