REUNION

I onsdags träffade jag ett gäng tjejer som jag har spelat fotboll med back in the days. Det var så kul att få höra hur det går för alla, vart de bor, vad de pluggar/jobbar med och hur deras framtidsplaner ser ut. För 10 år sen drömde säkert de flesta av oss om att bli fotbollsproffs (det var iallafall min största dröm haha) och idag ser allas liv och vardag helt olika ut!

Det bjöds på en magisk fiskgryta med hemmagjort bröd till, och då kände jag att de är dags att steppa upp mina matskills - jag är ju en jävel på tacos, stekt kyckling, lax i ugn, ris, broccoli (dvs allt sånt simpelt jag brukar ha med mig i matlåda) med jag ger mig aldrig på sånna där goda och avancerade rätter TYVÄRR.

Hur som helst, kvällen avslutades med julklappsspelet, vin och massor av skratt. Tänk er 8 vinnarskallar i ett rum som hetsar upp varandra, det kan inte sluta annat än kaos men vi hade iallafall riktigt kul! Sen vann jag inte bara den största julklappen (hehe), utan även den bästa enligt mig - ett yogaset som innehöll en yogamatta, rem och ett block. Så ja nästa år måste jag ju ta tag i det där också, jag vill bli en sån där vig och harmonisk människa! Mer om det i ett annat inlägg.

Tack Gabriella, Emma, Johanna, Lovisa, Frida, Jessica och framförallt Julia (värden) för en supermysig kväll! <3

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer