SÅ JÄVLA TRENDIGT

Igår hängde jag på Planet fitness tillsammans med Unruly och ett gäng tjejer. Vi fick SÅ snygga träningskläder från IcanIwill, jag (och alla andra) blev dödskära i de gråa tightsen - de var supersköna och satt som en smäck!
Sen var det dags för för 3D träning tillsammans med August som var instruktör för dagen, detta var för mig är ett helt nytt träningskoncept. Det går alltså ut på att man i olika vinklar och positioner utövar träning för hela kroppen! Lite svårt att hålla koll på de där med motoriken men annars var det jättekul (och väldigt jobbigt), så jag antar att det blir hur bra som helst när man kommer in i det. Jag gillar att det var varierande och nytänkande! Det bästa av allt var att vi fick med oss varsin matta hem så nu tänkte jag bli PRO hemma i vardagsrummet! Hehe.
Jag och fina Jennifer både svettiga, trötta och glada efter passet.
Innan det var dags att åka hem bjöds det på poke bowls från Hawaii Poke, OMG säger jag bara - en dröm för oss sushiälskare! Tänk er en god sushi som är ihopslängd till en lyxig sallad, mums. Jag kommer garanterat gå dit och äta någon dag snart!

Tack Unruly för en superhärlig start på helgen. Fick även med oss fina goodie bags och en box från The healthy box (älskar) som jag tänkte visa upp i ett annat inlägg! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer