SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Jag har bloggat här på Myshowroom i ett helt år nu, tiden flyger iväg. Så till er som vill veta vad jag gjort senaste året: bara att börja läsa igenom haha! Däremot så trodde jag faktikst inte att jag skulle ha såhär många läsare som jag har idag. Evigt tacksam och glad för mina fina läsare. 

När jag var 10 år och gick i fyran blev jag mobbad av en autistisk kvinna som jobbade i vår matsal på skolan, tillslut vägrade jag gå och äta lunch och mellanmål, då fick jag ha möte med rektorn. Som barn är det svårt att ta in att man ska acceptera att det är "mer okej" eftersom hon var sjuk och ta de hela med en klackspark. Men idag skrattar jag bara åt de, hon tyckte ju om mig egentligen och det var därför jag var den som blev "utsatt".

Jag har blekt mina tänder två gånger de senaste två åren.

Jag har samlat på grisar när jag var liten, hade en kompis som gjorde de och självklart ville jag göra samma sak. Helt ärligt vem fan samlar på grissaker? Inte nog med de så hette min första playahead "sweetpig_93" hahaha! Andra samlade på lite mer "normala saker" som klistermärken, kapsyler och gosedjur.

Jag vill ta körkort, men jag är alldeles för rädd. Jag är en typisk som kvinna som är hatad i trafiken. Dock har jag bara övningskört en gång i mitt liv på en tom parkering, längre än så har jag tyvärr inte kommit. Men övning ger färdighet antar jag så vi får se hur det går i framtiden.

Jag har tappat 5 cm i midjan och ökat 4 cm runt rumpan sen jag hade mitt första pt pass i slutet av juli. Credd till mig själv och självklart till min pt Adam som hjälpt och stöttat mig!

Jag har haft två seriösa förhållanden i mitt liv. Det första varade i 1 år ungefär och Johannes som är min nuvarande pojkvän har jag snart varit med i tre år.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Hej! Vilket märke använder du när du bleker dina tänder? Gör du det hemma? Jag har provat 2 st olika hemmablekningar utan något speciellt resultat. Skulle vilja veta vad du använt:) du får gärna maila mig svaret!