SAKER JAG STÖR MIG PÅ

Fotograf: Fanny Sundin (HÄR).

Sveriges rättsystem - det måste ju vara det största skämtet i världen, tätt därefter kommer nog Trump.

Folk som står stilla på vänster sida i rulltrappan under rusningstrafik (speciellt på T-Centralen nere vid blåalinjen) det är en oskriven regel och så är det bara. Mycket möjligt att alla inte vet om att det faktiskt är så, men fan come on!

När vi ändå är inne på det spåret.. Jag hatar er människor som ska trycka er in på tunnelbanan innan man hunnit kliva av. Vad är grejen? ANDAS ni kommer att få gå på, jag ber till Gud varje gång att ni aldrig någonsin ska få en sittplats igen.

Maktmissbruk. Vidrigt rent ut sagt! Folk som hela tiden måste hävda sig och bevisa vem som bestämmer, översittare som tror att dem är lite bättre än alla andra, usch jag spyr..

Giriga människor som köper 10 biljetter till en populär konsert för att sen sälja dem vidare för det dubbla priset, till och med det trippla - I hate you all! Det är elakt mot oss som verkligen vill gå och har krigat i den där jävla biljettkön (ja jag är extremt bitter över att jag inte har biljetter till The Weeknd nästa fredag).

Att vissa kan äta vad de vill, hur mycket de vill utan att gå upp ett gram i vikt. En annan går upp i vikt av att kolla på godis liksom.. Orättvist, dela med er lite av er ämnesomsättning please!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • Q/A

Gillar

Kommentarer