SATURDAY

Jag och min babe.

Godmorgon! Idag är jag trött, men med lite smink och en celsius så ser man iallafall levande ut. Igår var jag som sagt på middag på Park in med AIK fotboll, vi var runt 250 pers och det bjöds på trerätters, tal och lotterier. Riktigt kul faktikst! Massa bilder från kvällen kommer senare upp här i bloggen. Därefter åkte jag vidare hem till Olivia i stan på förfest eller efterfest kanske man till och med ska kalla det. Jag dansa till crank that soulja boy i änglavingar och djävulshorn, haha riktigt kul hade vi iallafall. En bra fredag! Nu ska jag åka iväg och käka lunch med Olivia och snacka skit, sen ska jag möta upp Johannes för en dejt. Bara han och jag. Hoppas ni får en toppen dag!

/ Yesterday was awesome! First dinner with AIK, then party at Olivia's apartment. You will see pictures from the night later. Now it's time for lunch and catch up with my babe, after that I'm going to meet Johannes for a date. Only me and him. Have a nice saturday! xx

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

emilies,
Har alltid velat ta foto i en sån maskin! ;o Förresten om du är intresserad så gör jag headers för endast 50 kr och du får den inom 24 timmar!
fames.se/emilies