SATURDAY BRUNCHIN'

Kasai öppnade upp för brunch förra veckan så nu var det min tur att testa, jag halsade kaffen på bara någon minut för att vakna till liv när jag fick in den. Men när det handlar om mat är jag alltid fit for fight hehe! Jag hade även min nya väska för första gången, jag älskar verkligen min lilla gula färgklick. 
Mitt fina sällskap dagen till ära. Camilla, Johanna och Malin (som nu gått 4 dagar över tiden) hur är det ens möjligt att vara så vacker när man är gravid? Sen var även Ida med, men både hon och jag konstatersde att vi tyvärr inte platsade framför kameran såhär dagen efter..
Vi började med sushi och edamamebönor, sen avslutade vi med denna magiska våffla. Alltså ser ni???? Smakade precis lika gott som det ser ut.
Sen var tanken att jag och Ida skulle på middagsdejt på Un Puco (som jag längtat och sett fram emot att prova deras mat), men vi båda var dödströtta och inte jättesugna på att fördriva 4 timmar i stan. Så vi avbokade det och istället blev de soffhäng och taco-night hos Malin! Så mysigt. Tacos hade jag kunnat äta varje dag i ett helt år utan att tröttna och det är nog den enda maträtten jag känner så med.

Nu tänkte jag sova. Imorgon ska jag rensa min garderob tänkte jag och sen ska jag fira min favoritkilles födelsedag! Godnatt.

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

ljuva julia,
Den våfflan ser ut att klå all sushi i världen! UNDERBART!
ljuvajulia.se
fannym
,
Verkligen!!!