SJUKASTE HÄNDELSEN PÅ LÄNGE

Bild lånad från Google.

HAHAHA måste dela med mig av något sjukt som hände för ett par dagar sen. Jag vet inte längre om jag ska skratta eller gråta, så jag lämnar över det ansvaret till er läsare istället. Hur som helst back in the days så var jag extremt cool (tyckte iallafall jag) därför var jag även jag ägare till ett par Jeffrey Campbell lita spike skor. Jag gled runt i dessa skor, 18 år och rookie på krogen. Eftersom att jag inte använt dessa skor på säkert 2-3 år så var det enda optimala att sälja dessa till någon annan lycklig ägare.

.. och det är alltså här min mamma kommer in i bilden. Min hjälte! Hon tar tag i det hela och lägger ut en annons på blocket. Kort därefter ringer hennes mobil och hon svarar. Då är det en äldre man som ringer, som dessutom stönar och får fram "sätt på dig skorna och ställ dig på alla fyra, så kommer jag och hämtar dom" ALLTSÅ VA? HÄNDE DET DÄR PRECIS? Varav min stackars mamma inte får fram ett ord, förmodligen lika chockad som jag blev när jag fick höra det hela. Alltså det som skrämmer mig mest är att dessa sjuka människor finns på riktigt. Nästan lite läskigt. Och till dig äckliga äldre man: du förtjänar ett par rejäla pungsparkar med dessa skor.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Linn,
Pj vad hemskt och läskigt,vilka människor som finns usch :O
sarahlinnsliv.blogg.se/
fannym
,
Ja fy, det finns riktigt konstiga människor!!!
Ella
,
Hej! Jag undrar ifall Jeffrey campbell lita spikes är ur mode nu, alltså är det skämmigt att gå runt med såna skor? Jag undrar för jag funderar på att köpa dom. Tacksam för svar 😊