SKÄRTORSDAG PÅ MR FRENCH

Igår var en riktigt lyckad kväll! Jag och Ida hade middagsdejt inbokat på Mister French, jag bara älskar deras nya meny! Entrecote som man själv fick steka på en sten för att sen lägga det i tacobröd med tryffelmajo<3 asså oh my god säger jag bara det var to die for. Ni som inte ätit där, ni måste gå dit!

Efter middagen blev de mängder av bubbel med massor av härliga människor, kvällen avslutade vi på Kasai - där hann jag tappa bort min plånbok, men som tur var så kom plånboken med alla kort och innehåll till rätta efter stängning. Ingen är gladare än jag, eller det skulle kanske vara min mamma isåfall haha.. Hon brukar säga att jag är slarvig, men helt ärligt det enda jag tappat bort någonsin är ett busskort back in the days (sen att jag kan städa bort eller glömma vart jag lagt saker och ting är en annan femma). 

Idag har jag mått mindre bra, jag har iprincip bara sovit och ätit hela dagen. Kul tjej! Men vid 16 tiden tog jag äntligen tummen ur röven och förflyttade mig till Malins soffa istället! Så nu sitter vi här med en godisskål och kollar på Let's dance. Klappar lite på hennes mage emellanåt också, så himla mysigt! <3

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer