SNART FLYR JAG LANDET

Från november 2016 / mars 2017.

Då var det dags igen - om två veckor åker jag äntligen tillbaka till Dubai för att hälsa på Alexandra och Simon! Något som känns oerhört bra den här gången är att jag redan har bockat av många av de såkallade "turistattraktionerna" eftersom jag har varit där två gånger tidigare. Så nu behöver jag inte stressa för att hinna med saker och ting, utan jag kommer att kunna koppla av och ta varje dag som den kommer (sen kommer vi självklart hitta på saker att göra ändå haha).

Det ska bli SÅ skönt att komma iväg en vecka mitt i vintern, främst för att få uppleva sol och värme (såklart) men också för att få lite ledigt från både jobb och vardagen här hemma. Sen ser jag verkligen fram emot att få hänga med Alexandra och Simon igen! Så nu får dessa dagar fram till resan gärna gå väldigt fort, jag längtar ihjäl mig..

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Åh, åker också till Dubai snart! Skulle inte du kunna tipsa lite om saker man måste göra/se om man är där för första gången och framförallt tips på restauranger/caféer som på bilderna ovan? Ser såå gott ut 😊
fannym
,
Åh va härligt, jag älskar Dubai 😊 självklart kan jag göra det!